סדנת "להיות חקלאי עירוני" מתאימה לכיתות ג'-יב' (גילאי 9 ומעלה), ובעיקר למוסדות חינוך, לכיתות מובילות ירוקה ולתלמידי מדעים.
בלב ההמולה והחיים הדינאמיים והתוססים של העיר תל אביב, על גג דיזנגוף סנטר, נמצאת חווה לגידול ירקות, עלים ירוקים וצמחי תבלין, אשר יוצרו בשיטה הידרופונית, ללא אדמה וללא ריסוס כימי.
הירקות המגודלים בחווה משווקים למסעדות וירקנים באזור.
בנוסף לחווה היצרנית, הקמנו חוות הדרכה בה מועברות סדנאות לקהל הרחב במטרה להעלות את המודעות לתחום החקלאות העירונית, ולהכיר בחשיבות שבגידול מזון טרי, מקומי ובר קיימא.